Cater til Kokkenes Køkken i Glostrup

I Kokkenes Køkken er vi i fuld gang med en helt ny æra. Vores vision er, at Kokkenes Køkken skal sætte nye og højere standarder for fremtidens fællesspisning, og den mission vi lever op til er, at: Vores kunder såvel som gæster oplever, at det er passionerede fagfolk, der står bag Kokkenes Køkken. Og det foregår under mottoet: ”Vi glæder os til at glæde jer”

Vores stærke fokus på økologi, madspild, gode råvarer og passion for gastronomi vinder indpas i stadigt flere virksomheder. Derfor søger vi nu en engageret og fleksibel cater til at indgå i vores dygtige team i Glostrup og til at være med i den spændende udvikling, Kokkenes Køkken går i møde.

Hos os får du mulighed for at udvikle dig fagligt og arbejde med en højere standard for fremtidens fællesspisning. Til din hjælp har du gode råvarer og dejlige kolleger.

Din arbejdstid er fra kl. 06:30 til 14:30 mandag til fredag.

Stillingen:

Medansvarlig for den daglige produktion af mad samt den direkte kontakt med gæsterne.

Derfor skal du opfylde disse krav:

Du er faglært cater og har erfaring inden for faget. Gerne inden for kantineområdet

Vi forventer du er faglig dygtig, samt kulinarisk nytænkende og udadvendt

Du er en dygtig motivator, har kendskab til de administrative opgaver, der bl.a. omfatter egenkontrol, varebestilling, m.m.

Du skal kunne både kolde og varme retter

Du er en motiverende og inspirerende kollega

Du er kulinarisk nysgerrig og nytænkende

Du er udadvendt og kan lide samværet med kolleger og kunder

Du er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded

Du har en veludviklet sans for økonomi og kvalitet

 

Om os:

Vi laver al vores mad fra bunden

Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæson

Vi tror på gevinsterne ved en sund kostpolitik

At mindske madspild er en mærkesag

Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkkener og kantiner

 

Stillingen er fuld tid og med løn efter kvalifikationer. Der vil blive afholdt samtaler løbende så send din ansøgning afsted med det samme. Annoncen vil blive fjernet når vi har fundet vores kandidat.

Send din ansøgning og CV til drifts- og ernæringschef Mette Lernø på mela@kokkeneskoekken.dk og vi vil vende tilbage.

Ansættelsesdatoen er hurtigst muligt.

Læse mere om Kokkenes Køkken på Facebook ”Kokkenes Køkken”

Vi har drøn travlt.

Vi søger faglærte kokke til vores personalerestauranter i Københavnsområdet.

Din alder, etniske baggrund og køn er underordnet. Det vigtigste er, at du altid gør dit bedste – at du er en fagligt stolt og god kollega med en veludviklet sans for timing og kvalitet.

Om dig:

• Du er faguddannet og har flere års relevant erfaring
• Du er en motiverende og inspirerende kollega
• Du er kulinarisk nysgerrig og nytænkende
• Du er udadvendt og kan lide samværet med kolleger og kunder
• Du er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded
• Du har en veludviklet sans for kvalitet
 

Om os:

• Vi laver al vores mad fra bunden
• Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæson
• Minimum 30% af vores råvarer er økologiske
• Vi tror på gevinsterne ved en sund kostpolitik
• At mindske madspild er en mærkesag
• Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkkener og kantiner


 

Send din ansøgning og CV til os på chst@kokkeneskoekken.dk

Mærk venligst ansøgningen ”Kok”.

Vi har brug for dig, dig, dig og dig.

Da stjernekokken på verdens bedste restaurant trådte op på scenen for at modtage prisen, takkede han først og fremmest sine kolleger – uden dem var det aldrig gået så godt, og det er essensen i ethvert professionelt køkken. Kokken er dirigenten, der får maden til at spille, men når gæsterne igen går glade fra bordet og roser maden som ét af dagens højdepunkter, er det resultatet af utallige faktorer, der er gået op i en højere enhed, fordi alle i køkkenet kan deres håndværk. Dig, der skyller og skræller og snitter. Dig, der holder opvasken kørende. Dig, der steger et trecifret antal rødspætter. Dig, der sørger for brød under pålægget. Dig, der smager til. Og dig...?


Med Kokkenes Køkken får du ikke blot kantinedrift eller frokostordning, men nærmere en personalerestaurant

Søg en plads på holdet.

Vi hører altid gerne fra dygtige kokke og køkkenfolk, og uopfordrede ansøgninger er velkomne. Din alder, etniske baggrund og køn er underordnet. Det vigtigste er, at du altid gør dit bedste – at du er en fagligt stolt og god kollega med en veludviklet sans for timing og kvalitet.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: chst@kokkeneskoekken.dk

Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag
Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag