Møde- og konferencekoordinator.

Vi er på jagt efter en udadvendt og serviceminded person til at tage sig af al mødeservice i en af vores store kantiner. Det er vigtigt, at du har baggrund i kantine/restaurationsbranchen, så samarbejdet mellem dig og køkkenet fungerer optimalt.

Vores første prioritet er kundetilfredshed, og vi søger en person med gode samarbejdsevner og et højt serviceniveau. Med fokus på kunderelationen er du med til at skabe et behageligt og innovativt samarbejde.

Du færdes hjemmevant i Office pakken, har forståelse for fødevaresikkerhed, og har et godt overblik også i travle perioder. Erfaring med bestillingssystemet Pronestor er en fordel.

Din primære rolle vil være:

  • Modtage bestillinger fra vores kunde
  • Dialog med kunden
  • Udregne tilbud til arrangementer
  • Koordinering mellem gæster og køkkenet

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads med mange sjove faglige udfordringer. Kokkenes Køkken er en virksomhed i rivende udvikling. Det er vores klare holdning, at kantinen skal være et markant aktiv for virksomheden og dermed opleves som et medarbejdergode og et socialt samlingspunkt. Vores tanke om ”fremtidens fællesspisning” og kantinens strategiske potentiale i virksomheden, skinner igennem i alt hvad vi gør.

Send os din skriftlige ansøgning med CV og billede til chst@kokkeneskoekken.dk

Tiltrædelse snarest.

Kokkenes Køkken Møde- og konferencekorrdinator

Vi har drøn travlt.

Vi søger faglærte kokke til vores personalerestauranter i Københavnsområdet.

Din alder, etniske baggrund og køn er underordnet. Det vigtigste er, at du altid gør dit bedste – at du er en fagligt stolt og god kollega med en veludviklet sans for timing og kvalitet.

Om dig:

• Du er faguddannet og har flere års relevant erfaring
• Du er en motiverende og inspirerende kollega
• Du er kulinarisk nysgerrig og nytænkende
• Du er udadvendt og kan lide samværet med kolleger og kunder
• Du er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded
• Du har en veludviklet sans for kvalitet
 

Om os:

• Vi laver al vores mad fra bunden
• Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer i sæson
• Minimum 30% af vores råvarer er økologiske
• Vi tror på gevinsterne ved en sund kostpolitik
• At mindske madspild er en mærkesag
• Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkkener og kantiner


 

Send din ansøgning og CV til os på chst@kokkeneskoekken.dk

Mærk venligst ansøgningen ”Kok”.

Vi har brug for dig, dig, dig og dig.

Da stjernekokken på verdens bedste restaurant trådte op på scenen for at modtage prisen, takkede han først og fremmest sine kolleger – uden dem var det aldrig gået så godt, og det er essensen i ethvert professionelt køkken. Kokken er dirigenten, der får maden til at spille, men når gæsterne igen går glade fra bordet og roser maden som ét af dagens højdepunkter, er det resultatet af utallige faktorer, der er gået op i en højere enhed, fordi alle i køkkenet kan deres håndværk. Dig, der skyller og skræller og snitter. Dig, der holder opvasken kørende. Dig, der steger et trecifret antal rødspætter. Dig, der sørger for brød under pålægget. Dig, der smager til. Og dig...?


Med Kokkenes Køkken får du ikke blot kantinedrift eller frokostordning, men nærmere en personalerestaurant

Søg en plads på holdet.

Vi hører altid gerne fra dygtige kokke og køkkenfolk, og uopfordrede ansøgninger er velkomne. Din alder, etniske baggrund og køn er underordnet. Det vigtigste er, at du altid gør dit bedste – at du er en fagligt stolt og god kollega med en veludviklet sans for timing og kvalitet.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: chst@kokkeneskoekken.dk

Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag
Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag