Nye og bedre tider i kantinen.

Ord som kantinedrift og frokostordning kan for nogen godt klinge lidt af cafeteria, men Kokkenes Køkken er nærmere en personalerestaurant. For det er vores klare holdning, at kantinen skal være et aktiv for virksomheden. Kantinen skal være et medarbejdergode og et socialt samlingspunkt – et sted, hvor kollegerne har lyst til at mødes for at spise sammen og snakke sammen. Vores kokke og køkkenfolk bidrager til den gode stemning med godt humør og god mad.

Kokkenes Køkken - du kan smage at der står en kok i kantinen
Med Kokkenes Køkken får du ikke kantinedrift eller frokostordning, men nærmere en personalerestaurant

Kantinen som strategisk ledelsesværktøj?

Vi gætter ikke på, hvilken betydning din kantine har som strategisk værktøj.


Kantinen rummer et stort stragegisk potentiale, men næsten ingen virksomheder er bevidste om det.

De fleste betragter kantinen mest som en nødvendig udgift, og de færreste ser den i et strategisk perspektiv. Kantinen er simpelthen et overset aktiv.

Kokkenes Køkken har i tæt samarbejde med forskere fra Københavns Universitet skabt ny værdifuld viden om de ukendte faktorer i kantinedriften.
Vi kan hjælpe din virksomhed med at få mere ud af jeres strategiske potentiale.
Dermed sikrer vi også jeres kantinebudget i årevis fremover ved at sætte en stærk driftsaftale øverst på menuen.

Vi deler gerne vores forskningsresultater med dig. Hent udsnit af rapporten her:
kokkeneskoekken-kampagne.dk

mad

Effekten rækker langt ud over kantinen.

Det kræver sit køkken at gøre alle gæster glade, og den nemme løsning ville være at lave "noget for enhver smag". Men i stedet laver vi noget, som enhver vil få lyst til at smage. Ved at udfordre smagsløgene med nye trends og teknikker er vi med til at flytte grænser, vække sanser og inspirere til at tænke anderledes, Det giver en masse positivt overraskende ansigter rundt omkring ved bordene - og en fornyet glæde og gejst til resten af dagen

mad

Månedens udflugt i kantinen.

Kantinen kan mere end at byde på frokost. Vi vil også gerne inspirere og glæde vores gæster. 

En gang om måneden (eller efter aftale) pynter vi op med rekvisitter og holder en kulinarisk temadag i kantinen. Det er gennemført, stemningsfuldt, sjovt og spændende, og det dufter af teambuilding, når medarbejderne sammen går på opdagelse i dagens ukendte køkken. Når råvarer, smag, konsistens, udseende, alt er anderledes, og alle er med. Andre gange er temaet mindre eksotisk og mere klassisk, men hver gang har det været en stor succes. For eksempel:

  • Street Food
  • Roden til alt godt
  • Proteiner
  • Grillfest i frokostpausen
  • Økologifest
  • Asien

Kokkenes Køkken - du kan smage at der står en kok i kantinen
Månedens udflugt i kantinen