Menu uge 36
Mandag
Dagens varme: Stegt kylling med kikærter, blomkål, løg og persille
Dagens vegetar: Linseboller med kikærter, blomkål, løg og persille
Tirsdag
Dagens varme: Gris i rød karry med ris og sprød toppings
Dagens vegetar: Svampe og grøntsager i rød karry med ris og sprød toppings
Onsdag
Dagens varme: Fiskefrikadeller med cremet pasta, dild og fennikel
Torsdag
Dagens varme: Risotto med svampe, parmesan, ærter og krydderurter
Fredag
Dagens varme: Græsk farsbrød med grillet peber, ristede kartofler og tzatziki
Dagens vegetar: Falafel med grillet peber, ristede kartofler og tzatziki
Jeres frokost
Jeres frokost produceres dagligt i køkkenet af friske råvarer.
Venlig Hilsen
Kokkenes Køkken
Take away
Bestil senest dagen før kl. 12:00 via Kokkenes Køkken app
Kontakt kantinen
Vi holder altid køkkendøren åben og du er velkommen at komme ned i kantinen og tale med os.
Telefon: 2449 3950