Faglighed, ansvar og innovation
Vores køkken bygger på kreativitet og madglæde.
Med stærke rødder i lokale fødevarer samt med økologi og minimering af madspild som pejlemærker for vores bæredygtighed, kreerer vi sanselige måltider med vægt på det grønne, grove og sunde. Vi holder køkkendøren åben for alt, så længe det smager godt og er sundt, og vi inspireres af retter fra hele verdens spisekammer.
Vi tror på fælles ansvar og på at bringe fødevareproducenterne med til bords
Ved at indgå i partnerskaber med virksomheder med stærk bæredygtighedsprofil som fx Glænø Kalv & Ko, eller ved at samarbejde med GASA Nord Grønt om at købe grøntsager med mindre skønhedsfejl, som ellers skulle være kasseret, er vi med til at løfte en bæredygtig agenda i vores kantiner.
Vi følger årstidernes skift og de råvarer som er i sæson
Fra forårets spæde start med det friske grønne, over sensommerens overflod af søde frugter og bær, til vinterens rodfrugter og syltede grøntsager. Og som tilbehør, kødet, både fra de fritgående stude hos Glænø Kalv & Ko til friskfanget fisk som er mærket med det statskontrollerede NaturSkånsom. Vi vægter dyrevelfærd før økologi, hvis vi skal vælge, og vi køber for det meste danskproducerede fødevarer.
SANS! – et bæredygtigt og sanseligt koncept
Smagen er altid i højsædet i vores kantiner. I vores SANS! koncept arbejder vi med den nyeste viden om neurogastronomi. Vi uddanner vores kokke, så de kan tilberede måltider, som tilfredsstiller alle sanser.
SANS! handler om Smag, Ansvarlighed, Neurogastronomi og Sammenhæng,
hvor det hele går op i en højere enhed. I kantinerne arbejder vi for eksempel også med intelligent indretning og adfærdsdesign, så vores gæster nudges til at spise sundere og bedre.