Vegetarisk Minestronesuppe
Skøn vegetarisk Minestronesuppe med friske grøntsager og frisk persille på toppen.
4 personer
Tilberedning
Snit løgene fint og sauter dem i olie i en gryde indtil de er klare. Tilsæt fintsnittet hvidløg, timian og rosmarin til gryden. Tilsæt herefter tomatkoncentrat og lad det stege med. Herefter tilsættes de hakkede tomater og grøntsagsfonden samt laurbærbladene. Lad det simre imens resten af fyldet tilberedes.
Skær gulerødder og squash i tern på ca. 1 x 1 cm og steg ved middel til høj varme på en pande i olie. Grøntsagerne må gerne tage farve og blive gyldne. Cherrytomaterne halveres og gemmes til senere. Persille hakkes og gemmes til topping.
Tilsæt gulerødder og squash til suppen, når de er stegt færdigt. Spæd suppen op med mere grøntsagsfond, hvis den er for tyk.
Kog suppehornene i godt saltet vand, så de stadig har lidt bid. Tilsæt de kogte suppehorn og de halverede tomater til suppen. Smag suppen til med salt og peber og top med hakket persille.
Ingredienser
3 løg
5 fed hvidløg
1 ds tomatkoncentrat
2 ds hakkede tomater
4 gulerødder
150 g cherrytomater
1 squash
0,5 bundt frisk timian
0,5 bundt frisk rosmarin
1 bundt frisk persille
0,5 l grøntsagsfond
4 laurbærblade
200 g suppehorn
Salt og peber
Olie til stegning